Donirana sredstva namijenjena su djeci i to za kupnju prigodnih blagdanskih poklona, školskog pribora, higijenskih potrepština, kao i za financiranje raznih edukativnih i kulturnih sadržaja namijenjenih djeci.

Pristajem da me Hrvatski Crveni križ povremeno kontaktira kako bi me obavijestio o novim aktivnostima i prilikama za sudjelovanje.
Tražitelji međunarodne zaštite obilježavaju Svjetski dan izbjeglica - 20. lipnja
Tražitelji međunarodne zaštite obilježavaju Svjetski dan izbjeglica - 20. lipnja
Hrvatski Crveni križ je i ove godine aktivno uključen u obilježavanje Svjetskog dana izbjeglica - 20. lipnja, koji su Ujedinjeni narodi proglasili u čast svim ljudima koji su bili prisiljeni napustiti svoje domove zbog proganjanja, rata, nasilja, diskriminacije i drugih oblika kršenja ljudskih prava.
Doznajte više
Obilježavanje Svjetskog dana izbjeglica - 20. lipnja
Nizom aktivnosti i ove godine obilježavamo Svjetski dan izbjeglica. U subotu, 15. lipnja Hrvatski Crveni križ sudjelovao je na događanju u zagrebačkom parku Ribnjak, a 20. lipnja ćemo ovaj dan obilježiti i u prihvatilištima za tražitelje međunarodne zaštite u Zagrebu i Kutini
Usvajanje Rezolucije „Jačanje pripravnosti za hitne zdravstvene situacije za vrijeme katastrofa koje proizlaze iz prirodnih opasnosti" na 77. Skupštini Svjetske zdravstvene organizacije
Hrvatski Crveni križ svojim prijedlozima (mentalno zdravlje, psihološka podrška i kapacitirani volonteri u zajednici) dao je značajni doprinos u izradi ove Rezolucije koja je nastala na inicijativu Republike Hrvatske
 
Održana akcija čišćenja podmorja u sklopu projekta “Ronimo za čisti Jadran”
U Parku prirode Lastovsko otočje održana je druga ovogodišnja ekološka akcija čišćenja podmorja u okviru projekta Hrvatskog Crvenog križa "Ronimo za čisti Jadran".
Adresar
Odaberite županiju
Adresa: V. Nazora 13/1
Poštanski broj: 43 280
Ravnateljica: Melita Lozina
Telefon: 043 531 156
Fax: 043 531 156
E-mail: ckgaresnica@gmail.com​ Gradovi i općine - više
Edukacije Hrvatskog Crvenog križa
Edukacije Hrvatskog Crvenog križa
Hrvatski Crveni križ veliku pozornost pridaje edukacijama jer su one temelj razvoja svake organizacije koja razmišlja dugoročno. Ovdje možete pronaći informacije o svim edukacijama koje provodi HCK.
Doznajte više
Publikacije
Publikacije
Hrvatski Crveni križ redovito objavljuje brojne korisne priručnike, slikovnice, kataloge te ostale publikacije uz koje možete puno toga naučiti.
Doznajte više
Publikacije
Sigurnije škole i vrtići
Sigurnije škole i vrtići
Edukativna platforma Hrvatskog Crvenog križa za sigurnije škole i vrtiće
Doznajte više
Foto i video galerije