Natječaji


NATJEČAJI ZA RADNA MJESTA RAVNATELJA DRUŠTAVA HRVATSKOG CRVENOG KRIŽA

Na temelju članka 5. stavka 6. Pravilnika o ravnateljima društava Hrvatskog Crvenog križa, koji je donijela Skupština Hrvatskog Crvenog križa 22. saziva na 8. sjednici održanoj 14. prosinca 2020. godine, natječaj za izbor ravnatelja/ica objavljuje se i na službenim internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog križa.

Trenutno su raspisani natječaji za izbor ravnatelja Gradskog društva Crvenog križa Benkovac, Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije, Općinskog društva Crvenog križa Gvozd i Gradskog društva Crvenog križa Krk.


Temeljem odredbi Pravilnika o ravnateljima društava Hrvatskog Crvenog križa, svi kandidati koji se prijavljuju na natječaj za izbor ravnatelja dužni su popuniti obrazac koji se odnosi na viziju rada društva Hrvatskog Crvenog križa za mandatno razdoblje na propisanom M-1 obrascu, a kandidati za ravnatelje koji su već obnašali dužnost ravnatelja, uz popunjeni M-1 obrazac dužni su popuniti i izvješće o radu ravnatelja tijekom mandata na propisanom M-2 obrascu. Obrasce nije potrebno objavljivati u tekstu natječaja već je u tekstu natječaja potrebno naznačiti gdje je obrasce moguće preuzeti (www.hck.hr -> Tko smo -> Natječaj) te da su ispunjeni obrasci dio formalnih uvjeta javnog natječaja.