Frodo


Ivančica d.d. osnovana je 1946. godine kao mali obrt grupe postolara. Danas je vodeći proizvođač obuće u Hrvatskoj, s više od 600 zaposlenika koji proizvodi prirodnu i zdravu obuću.

Froddo je brand prepoznat diljem Europe. Proizvode nekoliko linija proizvoda, no jedno je svima zajedničko - prirodni materijali i kvaliteta. Froddo dječja obuća je spoj modernog dizajna i dugogodišnje tradicije. U svojim kolekcijama nude obuću za sve uzraste, od prvih koraka do tinejdžerskih dana, a zahvaljujući rasponu veličina od 17 - 42, Froddo obuća je pogodna i za one malo veće. Obuća koju proizvode pomno je dizajnirana kako bi se prilagodila prirodnom i zdravom razvoju dječjeg stopala.

Proizvodnja se odvija u ekološki prihvatljivim uvjetima, bez upotrebe štetnih tvari i spojeva poput kroma (VI). U proizvodnom procesu koriste električnu energiju obnovljivih izvora. Froddo proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Hrvatskoj prema ISO standardima, a dobavljači također koriste ekološki prihvatljive procese. Ambalaža se može se u potpunosti reciklirati i izrađena je od recikliranih materijala.

Uz kvalitetnu obuću, u Froddo shopovima i web shopu nude i velik izbor kvalitetne dječje odjeće talijanskih brandova za sve prilike, od svakodnevnih obaveza do svečanih prilika, kao i modnih dodataka. Uz ove, ali i druge brandove, zasigurno ćete pronaći sve što Vam treba da svoje mališane opremite kvalitetnom, udobnom i modernom obućom, odjećom i dodacima, a kod njih se opremiti mogu i mame. Ženska obuća i torbe vrhunske kvalitete čeka Vas u Froddo shopovima, kao i na web shopu.

Frodo web shop
Frodo prodajna mjesta