Prikupljenim sredstvima nabavljaju se prehrambene namirnice, higijena, posteljina, odjeća, obuća i drugi potrebni artikli za raseljene osobe iz Ukrajine.

Pristajem da me Hrvatski Crveni križ povremeno kontaktira kako bi me obavijestio o novim aktivnostima i prilikama za sudjelovanje.
Od sredstava koja donirate putem kartice i ovog obrasca za ovu namjenu, naplaćuje se naknada pružatelja usluga Zagrebačka banka d.d.
Nakon dvije pandemijske godine, održan sastanak ravnatelja društava Crvenoga križa
Nakon dvije pandemijske godine, održan sastanak ravnatelja društava Crvenoga križa
Trodnevni sastanak održan je u Dubrovniku, a razgovaralo se o brojnim aktualnim temama
Doznajte više
Nezavisni mehanizam nadzora objavio prvo godišnje izvješće
Prvo godišnje izvješće donosi i preporuke Mehanizma čijim bi se prihvaćanjem i implementacijom znatno unaprijedio sustav ostvarivanja međunarodne zaštite i postupanje djelatnika policije u području neregularnih migracija
 U Ženevi se održavaju statutarni sastanci Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca
U Ženevi su se okupili predstavnici 181 nacionalnog društva Crvenog križa i Crvenog polumjeseca iz cijeloga svijeta. Hrvatski Crveni križ sudjeluje na sastancima uživo i online.
Svjetski dan izbjeglica - 20. lipnja
Hrvatski Crveni križ ove je godine obilježio Svjetski dan izbjeglica - 20. lipnja različitim aktivnostima održanima tijekom mjeseca lipnja. Ujedinjeni narodi proglasili su ovaj dan u čast svim ljudima koji su bili prisiljeni napustiti svoje domove zbog proganjanja, rata, nasilja, diskriminacije i drugih oblika kršenja ljudskih prava.
Adresar
Odaberite županiju
Adresa: V. Nazora 13/1
Poštanski broj: 43 280
Ravnateljica: Melita Lozina
Telefon: 043 531 156
Fax: 043 531 156
E-mail: ckgaresnica@gmail.com​ Gradovi i općine - više
Edukacije Hrvatskog Crvenog križa
Edukacije Hrvatskog Crvenog križa
Hrvatski Crveni križ veliku pozornost pridaje edukacijama jer su one temelj razvoja svake organizacije koja razmišlja dugoročno. Ovdje možete pronaći informacije o svim edukacijama koje provodi HCK.
Doznajte više
Publikacije
Publikacije
Hrvatski Crveni križ redovito objavljuje brojne korisne priručnike, slikovnice, kataloge te ostale publikacije uz koje možete puno toga naučiti.
Doznajte više
Publikacije
Sigurnije škole i vrtići
Sigurnije škole i vrtići
Edukativna platforma Hrvatskog Crvenog križa za sigurnije škole i vrtiće
Doznajte više
Foto i video galerije