Za djetinjstvo s osmijehom: Pružite podršku djeci u potrebi

23.05.2023.
Društva Hrvatskog Crvenog križa skrbe za više od 26.000 djece u potrebi diljem Hrvatske. U želji da se takvoj djeci omoguće ne samo osnovne životne potrebe nego i dodatni sadržaji koji će im poboljšati kvalitetu života, Hrvatski Crveni križ provodi program pod nazivom "Za djetinjstvo s osmijehom"
 
U cilju osnaživanja djece i obogaćivanja njihovih života, Hrvatski Crveni križ prikuplja sredstva uz pomoć kojih će se financirati različiti edukativni, kulturni i slični sadržaji. Da bismo im vratili osmijeh na lica, obradovat ćemo ih raznim poklonima u vidu školskog pribora, higijenskih potrepština, knjiga, slikovnica, igračaka, prigodnih blagdanskih poklona i sličnog.

U ovome programu Hrvatski Crveni križ daje prednost manjim mjestima u kojima su ljudi udaljeni od većih središta u kojima se nalaze trgovački lanci i drugi donatori koji su raspoloživi za davanje donacija u obliku novca ili prehrambenih proizvoda.
 
Program obuhvaća pružanje podrške djeci do 17 godina starosti, a svi koji žele dati svoj  doprinos mogu to učiniti putem ove poveznice.