„Vaš dar za pravu stvar“ – donirajte prehrambene artikle za građane u potrebi!

08.05.2024.
U povodu Tjedna Crvenog križa, društva Hrvatskog Crvenog križa od 8. do 15. svibnja prikupljaju prehrambene proizvode u košarama koje su postavljene u Kaufland trgovinama diljem Hrvatske.

Kao i prethodnih godina, vrijedni volonteri Crvenog križa prikupljat će proizvode koji su sastavni dio paketa hrane „Vaš dar za pravu stvar - hrana dostupna svima“ - sol, brašno, ulje, šećer, riža, tjestenina, juha u vrećici, riblje i mesne konzerve.

Košare su postavljene u Kaufland trgovinama u sljedećim gradovima: Rijeka, Požega, Poreč, Virovitica, Zabok, Osijek, Sisak, Sinj, Zaprešić, Bjelovar, Kutina, Slavonski Brod, Varaždin, Split, Dugo Selo, Nova Gradiška, Biograd na Moru, Vinkovci, Čakovec, Šibenik, Zadar, Karlovac, Koprivnica, Đakovo, Vodice, Trogir, Samobor, Rovinj, Zagreb, Pula, Vrbovec, Vukovar i Buje.

Hrvatski Crveni križ prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a ovo je još jedna od mnogobrojnih aktivnosti koja se provodi u svrhu pomoći građanima u potrebi. Uz to, ovo je prilika za podsjećanje svih ljudi dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

Zahvaljujemo svima na donacijama te trgovačkom centru Kaufland koji uvijek iskaže svoju podršku u važnim trenucima.