„Vaš dar za pravu stvar“ – donirajte prehrambene artikle za građane u potrebi!

05.05.2023.
U povodu Tjedna Crvenog križa, Hrvatski Crveni križ i njegova društva od 8. do 15. svibnja prikupljat će prehrambene artikle u košarama koje su postavljene u trgovinama Kauflanda diljem Hrvatske.

Kao i svaki puta dosad, vrijedni volonteri Crvenog križa prikupljat će namirnice koje sadrži paket hrane „Vaš dar za pravu stvar“ - sol, brašno, ulje, šećer, riža, tjestenina, juha u vrećici, riblje i mesne konzerve.

Košare se nalaze u trgovinama Kauflanda u sljedećim gradovima: Biograd na Moru, Bjelovar, Čakovec, Dugo Selo, Đakovo, Karlovac, Koprivnica, Kutina, Nova Gradiška, Osijek, Poreč, Požega, Rijeka, Rovinj, Samobor, Sisak, Sinj, Slavonski Brod, Split, Trogir, Šibenik, Vinkovci, Virovitica, Varaždin, Vukovar, Zabok, Zadar, i Zaprešić.

Hrvatski Crveni križ prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a ovo je samo još jedna od mnogobrojnih aktivnosti koju Crveni križ provodi kako bi se prikupili neophodni prehrambeni artikli za ljude u potrebi. Usto, prilika je ovo i za podsjećanje svih ljudi dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Zahvaljujemo svima na donacijama te trgovačkom centru Kaufland koji se uvijek odaziva kada je to najpotrebnije.