U akciji „Iz ljubavi prema djeci“ prikupljeno 100.000 kuna

02.01.2018.

„Iz ljubavi prema djeci“, akcija koju već drugu godinu zajedno provode Hrvatski Crveni križ, P&G i Kaufland ispunila je svoj cilj i uljepšat će živote potrebite djece i njihovih obitelji.

Zahvaljujući prodaji P&G-ovih proizvoda u Kauflandu prikupljeno je 100.000 kuna namijenjenih pomaganju djece u potrebi. Akcija „Iz ljubavi prema djeci“ u Kauflandu trajala je od 2. do 29. studenog ove godine.

U ovu plemenitu akciju mogli su se uključiti svi i to kupnjom P&G proizvoda kao što su Always, Pampers, Head&Shoulders, Pantene, Ariel, Jar, Lenor, Old Spice i Gillette.

Kupovinom P&G proizvoda u Kauflandu prikupljeno je 100.000 kuna.

„Ne postoje riječi kojima bismo opisali koliko smo sretni zbog uspjeha akcije „Iz ljubavi prema djeci”. Mnoga djeca i dalje žive u oskudici i ovo je velika pomoć koja će nacrtati osmijehe na njihova lica. Još jednom zahvaljujemo svima koji su prepoznali važnost ove plemenite inicijative“, izjavio je izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa, Robert Markt. 

Zadovoljstvo prikupljenim sredstvima, kojima će se podržati obitelji s djecom u iznimnim potrebama diljem Hrvatske, dijele i u P&G-u, tvrtki inicijatoru akcije.

„Zahvaljujemo svim kupcima što su u Kauflandu kupovali upravo P&G proizvode kao što su Ariel, Lenor, Pampers ili Gillette i što su time pomogli obiteljima u potrebi”, rekla je Roberta Čirjak, Customer&Channel Marketing Manager za Hrvatsku.

Ključni partner inicijative je tvrtka Kaufland, jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. „Zahvaljujemo svim našim kupcima na sudjelovanju u humanitarnoj akciji „Iz ljubavi prema djeci“. Iznimno smo ponosni što se toliko kupaca odazvalo i uključilo jer ovaj program pomoći ne bi bilo moguće realizirati bez njih“, izjavila je Marija Franić, rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija, Kaufland.

Ambasadorica projekta, voditeljica i majka Marijana Batinić, također je kupovinom P&G proizvoda pomogla programu pomoći za djecu u potrebi. „Sretna sam što sam bila u mogućnosti pomoći, nezamislivo je da se u moderno doba borimo s pojavom siromaštva. Iz tog razloga, iznimno mi je zadovoljstvo bilo biti dijelom ove divne akcije. Hvala svima koji su sudjelovali“, izjavila je.