Sretan Uskrs želi vam Hrvatski Crveni križ!

07.04.2023.
Uskrs, najveći kršćanski blagdan, dobro je vrijeme za promisliti o nadi i vjeri koje taj blagdan donosi. Ovo posebno doba godine podsjeća nas na obnovu života i obećanje boljeg sutra.

Uskrs je vrijeme kada slavimo ljubav, radost i nadu koja ispunjava naša srca. Učinimo da to bude vrijeme kada zastanemo i razmislimo o blagoslovima u našim životima i da zahvalimo za sve što imamo.

U srcu Uskrsa je poruka ljubavi i žrtve. To je podsjetnik na najveću žrtvu koja je podnesena za nas i na obećanje vječnog života koje ona donosi. Vrijeme je za slavlje pobjede svjetla nad tamom, dobra nad zlom.

Dok slavimo Uskrs ove godine, sjetimo se onih koji su u potrebi, koji pate i koji se bore. Pružimo ruku pomoći i pružimo utjehu onima kojima je najpotrebnija. Podsjetimo se da je duh Uskrsa duh suosjećanja, velikodušnosti i ljubavi.

Hrvatski Crveni križ želi sretan i blagoslovljen Uskrs svim volonterima, darivateljima krvi, donatorima, članovima Crvenog križa i zaposlenicima, kao i svim ljudima dobre volje koji nikada ne zaboravljaju ljude u potrebi! 

Hvala vam za sve što činite kako biste služili svojoj zajednici i učinili razliku u životima drugih. Vaš rad je uistinu inspirativan i duboko cijenjen!