Sretan Božić i puno zdravlja u Novoj godini želi vam vaš Hrvatski Crveni križ!

22.12.2020.

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, predsjednik prim. Josip Jelić i izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt uputili su prigodnu čestitku svim članovima Crvenoga križa, zaposlenicima, darivateljima krvi, volonterima, donatorima i svim građankama i građanima Republike Hrvatske.

„Dragi ljudi, upućujem vam najljepše želje za budućnost, a najviše od svega želim vam svima dobro zdravlje! Ako dosad i nije bilo tako, sada je svima jasno da je zdravlje najvažnija blagodat i zato nam svima to želim.

U ovoj blagdanskoj čestitki posebno se želim obratiti djelatnicima i volonterima Crvenoga križa koji su ove godine učinili mnoge divne stvari za svoje bližnje u potrebi. Hvala vam, kao i svima onima koji su u ovom izazovnom vremenu pokazali toplu, ljudsku stranu i ljubav prema bližnjemu.

Nadam se da ćemo svi zajedno iduću godinu provesti u boljim okolnostima. Čuvajte sebe i ljude oko sebe, ostanimo zdravi i prebrodimo ovo neizvjesno vrijeme.

Sretan vam svima Božić i svako dobro u Novoj godini“, poručio je predsjednik Hrvatskog Crvenog križa prim. Josip Jelić.

„Godina koju ostavljamo iza sebe bila je teška i zahtjevna, ali je istodobno pokazala i da imamo veliko srce i borben duh. Zadržimo to i u idućoj godini.

Hrvatski Crveni križ zajedno sa svojim zaposlenicima, volonterima, članovima i darivateljima krvi posvećeno je radio svih ovih mjeseci za dobro drugih. Radili smo u dosad neviđenim okolnostima, ali smo se uspjeli prilagoditi i odgovoriti na sve izazove. Hvala svima vama koji ste shvatili ozbiljnost trenutka i stavili se na raspolaganje za pomaganje drugima.

Za božićne blagdane svima vam želim mir, zajedništvo i ono najvažnije – zdravlje! U godini koja je pred nama ostanimo solidarni, povezani i otvorenih očiju i srca za one manje sretne.

Sretan vam Božić i Nova godina“, poručio je izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt.