Prikupljamo prijave za volonterska priznanja!

05.03.2019.
Vrednovanje rada volontera, prepoznavanje njihove snage i doprinosa za rad Hrvatskog Crvenog križa, osim što ih motivira za nastavak volontiranja i ostanak u organizaciji, daje im osjećaj zadovoljstva i uspjeha. 

Zbog navedenoga, pozivamo vas da do 31. ožujka 2019. podnesete prijave za volontersko priznanje Hrvatskog Crvenog križa.

Priznanje se dodjeljuje u dvije kategorije: „Volonter/ka godine“ i „Volonterski tim godine“.

Priznanje „Volonter/ka godine“ dodjeljuje se volonterki ili volonteru pojedinačno za aktivno sudjelovanje u provedbi programa Crvenog križa najmanje godinu dana.

Priznanje „Volonterski tim godine“ dodjeljuje se grupi volonterki i volontera okupljenih u klubovima mladih ili u drugim oblicima zajedničkog djelovanja pri Organizatoru volontiranja koji su aktivno sudjelovali u provedbi programa najmanje godinu dana.

Svaki Organizator volontiranja može predložiti jednu kandidatkinju odnosno kandidata i jedan volonterski tim za godišnje priznanje. Za dodjelu priznanja ne postoji dobno ograničenje.

Svu potrebnu dokumentaciju vezanu uz dodjelu volonterskih priznanja možete pronaći na linkovima: Volonter/ka godine i Volonterski tim godine te na internetskoj stranici Hrvatskog Crvenog križa u kategoriji Volontiranje.

Detaljnije o postupku prijave na linku.