Hrvatska volontira: Zaposlenici OTP banke prikupljali humanitarnu pomoć

24.05.2023.
Zaposlenici OTP banke ove su godine tijekom tjedna Hrvatska volontira, koji se je održao od 15. do 19. svibnja 2023. godine, pokrenuli akciju prikupljanja osnovnih prehrambenih i higijenskih proizvoda za osobe u potrebi.

Prikupljena humanitarna pomoć darovana je društvima Crvenog križa Zagreb, Zadar, Split, Osijek, Dubrovnik i Pula, a u kojima ujedno djeluju i poslovnice OTP banke.



Zaposlenici koji su kroz cijeli tjedan vrijedno prikupljali donacije, osobno su se uputili u društva Crvenog križa kako bi predali prikupljeno.

Posjet Crvenim križevima bio je ujedno mogućnost da se uvjere u predani rad djelatnika i volontera Crvenog križa, ali i dožive reakcije naših korisnika kojima je njihova donacija pomogla da lakše zakorače u dane koji su pred njima.



 Važan segment ove donacije upravo je volontiranje zaposlenika OTP banke. Tvrtka i njezini zaposlenici poklonili su svoje vrijeme, a ujedno i  aktivno sudjelovali u ostvarivanju rezultata akcije.

Volontiranje unosi svježinu u prosječan radni tjedan, potiče timski duh, osnažuje pripadnost zaposlenika tvrtki, razvija ponos kod zaposlenika jer rade za organizaciju koja djeluje na dobrobit zajednice u kojoj žive.



 Volontiranje na radnom mjestu je prilika da pomognemo sebi i drugima, da osnažimo svoju tvrtku, ali i zajednicu u kojoj tvrtka djeluje.



Stoga, ovim putem Hrvatski Crveni križ još jednom zahvaljuje zaposlenicima i OTP banci na ovoj vrijednoj donaciji!