Donacija školskog pribora djeci u osnovnim školama u Sisačko-moslavačkoj županiji

17.06.2021.
Zahvaljujući donaciji Narodnih novina, Hrvatski Crveni križ razveselio je na kraju školske godine djecu iz 25 osnovnih škola s područja pogođenih potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji. Osim školskog pribora, paketi za djecu sadržavaju i neke druge artikle koji će djeci dobro doći tijekom toplih ljetnih dana. Sveukupno je osigurano 6.670 paketa za isto toliko djece.



Izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt danas je sudjelovao na podjeli paketa djeci u “Osnovnoj školi Glina“ gdje je istaknuo: „Nadamo se da smo na kraju školske godine razveselili djecu poklonima koji će im dobro doći tijekom ljetnih mjeseci poput boca za vodu i ručnika. I da ćemo roditeljima barem malo olakšati početak sljedeće školske godine školskim priborom“.



Ravnateljica „Osnovne škole Glina“ gospođa Robertina Štajdohar zahvalila se na donaciji i istaknula da ovo nije prva donacija koje je tijekom posljednjih mjeseci stigla u njihovu školu. Gospodin Markt i gospođa Štajdohar uručili su pakete djeci zajedno s gospođom Albertom Cestarić, ravnateljicom Gradskog društva Crvenog križa Glina čije se društvo uključilo u organizaciju današnjeg događanja.