Djelatnici tvrtke AC Nielsen volontirali u Prihvatilištu za tražitelje azila

08.06.2018.
Prihvatilište za tražitelje azila u Zagrebu posjetili su zaposlenici tvrtke AC Nielsen Hrvatska u sklopu programa korporativnog volontiranja.

Ovo je drugi put da su zaposlenici tvrtke AC Nielsen posjetili Prihvatilište te u suradnji s djelatnicima Hrvatskog Crvenog križa doprinijeli boljitku lokalne zajednice. 

Djelatnici AC Nielsena su sudjelovali u košnji trave, uređenju dječjeg igrališta i okoliša Prihvatilišta te pomagali u opremanju skladišta HCK.Petnaest djelatnika iz korporativnog sektora iskoristilo je dan za društveno koristan rad, a ujedno su ojačali timski duh, usvojili brojna nova znanja i vještine te doprinijeli kvaliteti života tražitelja međunarodne zaštite.  

AC Nielsen kao društveno odgovorna tvrtka, prepoznala je po drugi puta Hrvatski Crveni križ kao pouzdanog partnera  s kojim  može dati svoj doprinos lokalnoj zajednici te  izvršiti utjecaj i doprinijeti uklanjanju društvenih problema, istovremeno osnažujući vlastite djelatnike novim iskustvima, znanjima i vještinama.

Veseli nas nastavak izvrsne suradnje te činjenica da su za svoje korporativno volontiranje odabrali baš Hrvatski Crveni križ i Prihvatilište za tražitelje azila u Zagrebu.