Sretan Božić i uspješnu Novu godinu želi vam Hrvatski Crveni križ!

19.12.2023.
U ovo blagdansko vrijeme kada smo otvoreniji za druge i malo nam je lakše pokazati ljubav, želimo vas podsjetiti da je Božić vrijeme čuda i topline, a Nova godina donosi priliku za novi početak i nova nadanja...

Neka vam ovaj Božić bude ispunjen ljubavlju, srećom i bliskošću, a u svakom sjaju lampica neka se ogleda radost dijeljenja i brige za one koji nas trebaju. Neka naša srca budu otvorena za solidarnost jer u zajedništvu leži snaga koja osvjetljava najtamnije kutke našeg društva.

Uz toplinu doma i miris božićnih kolača, ne zaboravimo one čiji su životi obilježeni brojnim izazovima. Hrvatski Crveni križ predanim radom nastoji olakšati teret najranjivijima, ali solidarnost je most koji gradi zajednički put prema boljoj budućnosti.

U ovo doba darivanja pozivamo vas da širom otvorite svoja srca i ruke. Mali čin ljubaznosti može stvoriti veliku razliku u nečijem životu. Bilo da je riječ o volontiranju, donacijama ili jednostavnom osmijehu, svaki doprinos čini naš svijet toplijim i ljepšim mjestom za sve.

Nova godina pred nama nosi priliku za zajednički rast, solidarnost i humanost. Neka nam bude poticaj da gradimo društvo koje se ponosi svojim zajedništvom, brigom za druge i poštovanjem prema različitostima.

Želimo vam blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu, ispunjenu ljubavlju, zdravljem i obiljem. Neka ovo blagdansko vrijeme donese svjetlost u vaše domove i neka nas ujedini u želji za boljim sutra.

Vaš Hrvatski Crveni križ!