44. sabirna akcija SOLIDARNOST NA DJELU

U četvrtak, 13. listopada 2016. godine diljem Hrvatske bit će provedena 44. Sabirna akcija „Solidarnost na djelu“. Riječ je o zajedničkoj akciji svih društava Hrvatskog Crvenog križa.

U akciji će se prikupljati odjeća, obuća, hrana, novac i druga materijalna dobra namijenjena ljudima u potrebi diljem Hrvatske.

Financijska sredstva prikupljat će se putem donatorskog telefona 060 9011* (cijena poziva 6,25 kuna, PDV uključen) te putem novčanih bonova s oznakom vrijednosti od 1,00 kune ili 5,00 kuna. Bonovi će imati pripadajući broj te pečat Crvenog križa s područja djelovanja.

Za više informacija građani se mogu obratiti društvu Crvenog križa u mjestu u kojem žive i saznati kako mogu pomoći.

Ove godine građani će u akciji „Solidarnost na djelu“, a u sklopu projekta „Vaš dar za pravu stvar“ moći donirati materijalna dobra i putem košara koje će se nalaziti u trgovinama Kauflanda na području sljedećih gradova: Umag, Čakovec, Dugo Selo, Đakovo, Karlovac, Koprivnica, Kutina, Nova Gradiška, Osijek, Poreč, Pula, Rijeka, Samobor, Sinj, Sisak, Slavonski Brod, Split, Trogir, Velika Gorica, Vinkovci, Zadar, Zagreb i Zaprešić.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u akciji u ime onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Poslušajte radijski spot

*Telefonski operator: Moj telekom d.o.o., Trg Krešimira Ćosića 11, Zagreb, MB 02497913, tel. 01/3659-058

Galerija: